O nama

Upoznajte priču o nastanku naše tvrtke i saznajte više o našim uslugama i ponudi.

Tko smo

Dotien je hrvatska agencija za IT rješenja. Specijalizirani smo za izgradnju svih vrsta IT rješenja, od jednostavnih web stranica i aplikacija, do složenih prilagođenih rješenja, te dizajna i marketinga na društvenim mrežama. Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja – bilo da ste mala tvrtka, velika tvrtka, obrtnik ili freelancer – mi smo ovdje da vam pomognemo.

Kako je Dotien nastao

Priča o Dotienu započela je s grupom kolega koji dijele ljubav prema branši i strast prema radu. Odlučili smo krenuti na vlastiti poduzetnički put kako bismo stvarali nove poslovne prilike za ljude sličnih interesa te doprinijeli rastu IT scene u Hrvatskoj. Naša misija je povezivati vaše i naše ideje kako bismo stvarali rješenja koja funkcionalno ispunjavaju potrebe.

A kako smo došli do imena Dotien? Inspiracija nam je bila koncept točke, početka svih linija. Tako smo korijen naziva tvrtke pronašli u riječi “dot,” što na engleskom znači točka. Od tog polazišta, stvorili smo novu riječ – Dotien, koja simbolizira zajedništvo. Svaka točka ima svoju vrijednost, no kada se povežu, stvaraju neograničen broj linija – postaju jače i beskonačne. Naša zadaća je povezivati vaše i naše točkice kako bismo stvarali rješenja koja djeluju u sinergiji i donose uspjeh.

Dotien usluge

Naš spektar usluga je širok i raznolik – od razvoja web stranica i e-trgovina, do dizajniranja vizualnog identiteta, digitalnog marketinga, optimizacije za tražilice te izrade kompleksnih rješenja. Na IT sceni djelujemo već dugi niz godina, a zahvaljujući našem bogatom iskustvu i znanju, možemo ponuditi rješenja koja se ističu – sve što uključuje vrhunsko programiranje, dizajn i marketing, to je ono što nas čini posebnima.

Ovaj posao je naša strast i svakodnevno s osmijehom dolazimo na posao jer obožavamo stvarati rješenja koja su inovativna i funkcionalna. Naša misija je ispunjavati potrebe naših klijenata i nadmašiti njihova očekivanja, te tako doprinijeti njihovom uspjehu.

Što možemo učiniti za vas:

  • Kompleksna rješenja po mjeri: Bez obzira na složene zahtjeve vašeg poslovanja, stručni smo za izradu prilagođenih rješenja. To uključuje stvaranje mobilnih aplikacija za vašu tvrtku, sustava za praćenje klijenata (CRM) ili sustava za upravljanje poslovanjem (ERP), kao i sustava za prodaju ulaznica i drugih naprednih rješenja koja vam mogu biti potrebna. Naš cilj je olakšati vam poslovanje pružajući vam prilagođena rješenja koja će vašem poslovanju biti najučinkovitija.
  • Web stranice i web trgovine: Naša usluga obuhvaća izradu kako jednostavnih, tako i kompleksnih, velikih web stranica i web trgovina – prilagođenih vašim potrebama i zahtjevima. Bez obzira na razinu složenosti, svaka stranica i trgovina koju stvaramo odlikuje se visokom funkcionalnošću i jednostavnošću upravljanja, jer razumijemo koliko je to važno za sve naše korisnike, bez obzira na njihovu veličinu i zahtjeve.
  • Vizualni identitet i rebranding: Temelj svakog uspješnog projekta je kvalitetan dizajn, bez obzira na njegovu veličinu ili platformu – bilo da se radi o malom projektu ili velikom, web rješenju ili društvenim mrežama. Naš cilj je stvoriti prepoznatljiv vizualni identitet za vašu tvrtku putem izvrsnog dizajna, bez obzira na to želite li stvoriti potpuno novi brand ili osvježiti postojeći.
  • Marketing društvenih mreža: Pružamo sveobuhvatne marketinške usluge za društvene mreže, prilagođene vašim specifičnim potrebama. Osim rebrandinga vašeg prisustva na društvenim mrežama, nudimo i mogućnost izrade prilagodljivih predložaka koji će savršeno odgovarati vašem brandu. Također, osiguravamo kvalitetnu obuku koja će vas pretvoriti u stručnjaka za upravljanje vlastitim društvenim profilima. Naš cilj je osigurati da vaše prisustvo na društvenim mrežama postane istaknuto i učinkovito.
  • Ostale usluge: Imate ideje za projekte koje niste vidjeli na popisu? Ne brinite. Ako vaša ideja uključuje vrhunsko programiranje, izvrsni dizajn i kreativni marketing, mi smo spremni pretvoriti vašu viziju u stvarnost.

Prije svega, u Dotienu vjerujemo da trud, rad, znanje, kreativnost i timski rad rješavaju i najteže probleme – i takvi su nam najdraži. Uživamo u stvaranju visokokvalitetnih, ali i inovativnih rješenja, koja zadovoljavaju potrebe klijenata, te s jednakim guštom radimo na jednostavnoj web stranici i na nikad-viđenom IT rješenju. 

Kontaktirajte nas i podijelite svoje ideje s nama. Mi ćemo vam pomoći odabrati najbolji paket usluga ili stvoriti potpuno prilagođeni paket baš prema vašim željama. Javite nam se za neobvezujuće konzultacije – osim kad je hrana u pitanju, mi ne grizemo.

Kontakt

Samo te jedan klik
dijeli od promjene.

Kontaktiraj nas
Dotien